نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

از اشرف غنی تا پسر احمدشاه مسعود در تکاپوی انتخابات افغانستان + تصاویر

طبق قانون انتخابات در افغانستان هر فردی که مسلمان، بدون داشتن تابعیت کشور دیگر، عدم سوءپیشینه کیفری و چهل سال تمام اسارش راهبرد معاصر ت می‌تواند در انتخابات ثبت نام کند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۴ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 15
کد خبر: ۲۲۳۵۹

به گزارش راهبرد معاصر ، انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان، سومین انتخابات در این کشور است که در سال ۱۳۹۸ برگزار خواهد شد.



کمیسیون انتخابات افغانستان تاریخ انتخابات ریاست‌جمهوری را ۶ مهر ۱۳۹۸ اعلام کرده است. قرار بود که انتخابات ریاست‌جمهوری همزمان با انتخابات مجلس نمایندگان در حوزه ولایت غزنی و انتخابات شورا‌های ولایتی افغانستان برگزار شود، اما بعد‌ها کمیسیون مستقل انتخابات افغانستان اعلام کرد که فقط قادر به برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری است.



برای این انتخابات ۱۴۹ میلیون دلار بودجه تعیین شده و ۱۸ نفر به عنوان نامزد ثبت نام کردند. ثبت‌نام نامزد‌های ریاست جمهوری از اول دی ۱۳۹۷ شروع شد و لطیف پدرام نخستین فردی بود که خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری نامزد کرد.



طبق قانون انتخابات در افغانستان هر فردی که مسلمان، بدون داشتن تابعیت کشور دیگر، عدم سوءپیشینه کیفری و چهل سال تمام است می‌تواند در انتخابات ثبت نام کند. هر فرد باید دو معاون برای خود معرفی کند، همچنین باید یک فهرست ۱۰۰ هزار نفری از ۲۰ ولایت افغانستان معرفی نماید که نامزدی وی را تأیید کنند. سپردن ضمانت مالی ۱ میلیون افغانی (۱۳۰ هزار دلاری) هنگام ثبت‌نام الزامیست.



کمیسیون مستقل انتخابات در ۱۷ بهمن پرونده تمامی ۱۸ نامزدی که برای انتخابات پیش رو خود را کاندید کرده بودند، تأیید کرد.

اسامی نامزد‌های انتخابات افغانستان عبارتند از: احمد ولی مسعود، محمد حکیم تورسن، رحمت‌الله نبیل، شیدا محمد ابدالی، عبداللطیف پدرام، عبدالله عبدالله، عنایت‌الله حفیظ، غلام فاروق نجرابی، فرامرز تمنا، گلبدین حکمتیار، محمد ابراهیم الکوزی، محمد اشرف غنی، محمد حنیف اتمر، محمد شهاب حکیمی، نورالحق علومی، نورالله جلیلی و نور رحمان لیوال.



کشور‌های حمایت کننده از این انتخابات، آمریکا با ۲۹ میلیون دلار و بریتانیا با ۸ میلیون پوند می‌باشند. ضمن اینکه طالبان این انتخابات را تحریم و تهدید کرده است که شبه‌نظامیان این گروه هر آنچه که بتوانند برای جلوگیری از برگزاری آن انجام خواهند داد و در عین حال به مردم عادی هشدار داد که از حضور در تجمعات انتخاباتی به دلیل اینکه هدف حملات این گروه قرار می‌گیرد بپرهیزند.

 

از اشرف غنی تا پسر احمدشاه مسعود در تکاپوی انتخابات افغانستان + تصاویراز اشرف غنی تا پسر احمدشاه مسعود در تکاپوی انتخابات افغانستان + تصاویر

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار